Vi har indgået et strategisk partnerskab med Spiir

Vi har indgået et strategisk partnerskab med Spiir

Vi er meget glade for, at vi kan dele en god nyhed med jer.

Vi har indgået et partnerskab med Danmarks største app inden for privatøkonomi, Spiir.

Partnerskabet mellem Taxmate og Spiir gør det endnu nemmere for dig, at få styr på din privatøkonomi. Her er skat en vigtig faktor og ved hjælp af TaxMate, er det nemt at spare penge hvert år. Det vil det give dig endnu mere plads i din privatøkonomi.

Hvem er Spiir?

Spiir er Danmarks største app inden for privatøkonomi. Med over 400.000 brugere har Spiir bevist, at de både gør privatøkonomi nemt og ligefrem spændende.

Spiir giver dig mulighed for at få overblik over din privatøkonomi, uden at du føler, at du skal lægge et stramt budget.

Hvorfor indgå et partnerskab med Spiir?

Spiir har gjort privatøkonomi spændende for deres kunder. Dermed har de formået at sætte fokus på danskernes økonomi, ligesom vi gør hos TaxMate.

Partnerskabet har skabt et grundlag for, at vi kan hjælpe en stor del af den danske befolkning med skat og fradrag. Spiir har allerede formået at gøre 400.000 brugere engageret i deres egen økonomi. Nu er turen så kommet til skatten, som hænger uløseligt sammen med danskernes privatøkonomi.

Med partnerskabet har vi gjort det nemt at koble skat og fradrag sammen med det generelle overblik over brugernes økonomi.

Spiir og TaxMates har en fælles vision om at hjælpe danskerne med at få styr på privatøkonomien. Visionen bliver i den grad styrket af vores nye samarbejde.

Hvad sker der nu?

Med partnerskabet går TaxMate i gang med at hjælpe 400.000 danskere med skatten. TaxMate er nu nemt tilgængelig i Spiirs app, og brugerne er dermed få klik fra at få styr på deres skat. Nu bliver det bare nemmere for alle at få mere ud af indkomsten.

TaxMate og Spiir kommer med partnerskabet tættere på vores fælles mål om at hjælpe danskerne med at få kontrol over deres økonomi. Skat er dermed ikke længere noget, man bare betaler. Det er nu en vigtigt element i at få styr på privatøkonomien.

0 kommentarer

Kommentarer er slået fra på dette indlæg

Lignende indlæg

Her kan du finde yderligere inspiration.