IT-sikkerheden i Taxmate

IT-sikkerheden i Taxmate

Her i Taxmate er kundetillid vores første prioritet. Vi opretholder de højeste standarder for databeskyttelse og IT-sikkerhed, fordi vi ved, at dine data er vigtige for dig.

Her i Taxmate er kundetillid vores første prioritet. Vi opretholder de højeste standarder for databeskyttelse og IT-sikkerhed, fordi vi ved, at dine data er vigtige for dig. Vi gennemgår regelmæssigt penetrationstest, sikkerhedskontrol og krypterer de data, der opbevares på vores servere.

Vores høje standard inden for IT-sikkerhed opnås ikke kun gennem IT-tekniske sikkerhedsforanstaltninger, den opnås i høj grad også gennem awareness-træning af alle medarbejdere i Taxmate.

Den menneskelige del af IT-sikkerhed

For at beskytte vores egne, og selvfølgelig også din data, gennemgår vores medarbejdere en effektiv form for awareness-træning, der dels består af kontinuerlige phishing-simulationer, dels af medarbejdertræning i form af videoer og quizzer.

Phishing er en af de største trusler for Taxmate, og det er derfor meget vigtigt for os, at alle vores medarbejdere kan genkende phishing-mails og ved, hvad de skal gøre, hvis de modtager en phishing-mail. Dette er en af grundene til, at vi har allieret os med IT-sikkerhedsvirksomheden Moxso.

Moxso udbyder phishing-simulationer, der tilpasser sig vores enkelte medarbejders forståelse af IT-sikkerhed og phishing, hvilket garanterer den mest optimale indlæring. Derudover kan vores medarbejdere rapportere phishing til Moxso, som sørger for at anmelde det til forskellige e-mailprogrammer.

Awareness-træning der skaber resultater

Vi mener, at awareness-træning skal være nemt, simpelt og så sjovt som muligt for vores medarbejdere, da et højt medarbejderengagement betyder mere læring og bedre resultater. Vores awareness-træning er “gamified”, hvilket betyder, at vores medarbejdere optjener point og stiger i level, når de f.eks. identificerer phishing-mails eller ser videoer inde på en læringsportal. Denne tilgang til awareness-træning er også en af grundene til, at vi har valgt Moxso, og vores medarbejdere er gennem awareness-træningen blevet meget mere interesserede i IT-sikkerhed, og den naturlige integration af træning i deres dagligdag har øget deres bevidsthed omkring cybertrusler markant.

Hver eneste medarbejder her i Taxmate gør deres bedste for at beskytte vores og dine data, og vi klarer det suverænt godt, hvis vi selv skal sige det. Efter indførelsen af awareness-træning har vi ikke haft et seneste sikkerhedsbrud.

Vi får også monitoreret vores medarbejderes e-mailkonti i tilfælde af, at deres adgangskoder bliver lækket i et databrud. På den måde sikrer vi os, at en medarbejder får besked med det samme, hvis der er sket en datalækage. Moxso opretholder en opdateret database med millioner af lækkede data, så de i realtid kan se, hvis nogle af vores medarbejdere får lækket deres adgangskoder.

Når du vælger Taxmate, kan du altså være sikker på, at dine data bliver beskyttet og håndteret korrekt.

0 kommentarer

Kommentarer er slået fra på dette indlæg

Lignende indlæg

Her kan du finde yderligere inspiration.