Skat. Helt enkelt.

Hos TaxMate er det vores vision, at skattejunglen skal være nemt tilgængelig for alle.

Samarbejdspartnere

En del af Danmarks Digitale Advokater®

Vores Vision

Hos TaxMate er det vores vision, at skattejunglen skal være nemt tilgængelig for alle, og at hjælp til at navigere rundt i skattesystemet skal være til at betale for alle. Når vi siger for alle, så mener vi det. Alle vores produkter er ofte mange gange billigere end det ville koste at bruge en revisor. TaxMate Fradrag er et godt eksempel på det. Vi hjælper med at finde fradrag på din årsopgørelse, og finder vi ikke nogle, koster det dig ikke en krone. Finder vi nogle fradrag, sørger vi for, at du får det beløb, du betaler til os, 10 gange igen.

De snakker om os:

Hvad hjælper vi danskerne med?

Vi forsimpler Skat gennem teknologi, et produkt af gangen

Screenshot af TaxMate Fradrag

TaxMate Fradrag

TaxMate Fradrag hjælper dig med at finde dine glemte skattefradrag på årsopgørelsen. Der er rigtig mange fradrag, som ikke automatisk bliver indrapporteret til SKAT. Det betyder, at rigtig mange danskere ikke får benyttet alle deres fradragsmuligheder.

Prøv TaxMate Fradrag
Screenshot af TaxMate freelance

TaxMate Freelance

TaxMate Freelance hjælper freelancere, honorarmodtagere og enkeltmandsvirksomheder med deres bogføring og indbetalinger til SKAT. Når du bruger TaxMate Freelance, har du altid en opdateret beregning af, hvor mange penge du skal sætte til side til SKAT - så får du ikke en grim overraskelse på årsopgørelsen. Vi hjælper dig selvfølgelig også med at få de fradrag, du er berettiget til, samt indberetningen til SKAT.

Prøv TaxMate Freelance
Vi hjælper gerne med at besvare spørgsmål

Hvordan startede TaxMate

Vi oplevede på egen krop, hvor kompliceret vores skattesystem er. Og hvor dyrt det er at få hjælp med skatten. Det gav os ideen til TaxMate.

Vi opdagede, at der manglede et simpelt system, hvor man ved at svare på enkle spørgsmål bliver guidet til at finde de fradrag, som er relevant for én. På den baggrund har vi udviklet TaxMate til en særdeles brugervenlig platform, som tilmed er billig at anvende.

Har du penge til gode hos SKAT?

Lad TaxMate finde dine glemte fradrag for 2017-2020.

Prøv TaxMate