Er fradrag en jungle for dig?

Er fradrag en jungle for dig?

Det kan vi godt forstå i TaxMate. Derfor har vi gjort det meget nemmere for dig at finde frem til, hvad lige netop du kan trække fra.

Det kan vi godt forstå i TaxMate. Derfor har vi gjort det meget nemmere for dig at finde frem til, hvad lige netop du kan trække fra. Hvis du tjener B-indkomst er der en række af fradrag, som du kan benytte, hvis du har haft udgifter i forbindelse med dine honorarjobs. Hvis du f.eks. som foredragsholder har købt en mikrofon eller rekvisitter til at interagere med publikum, kan udgifterne hertil trækkes fra. Hos TaxMate ved vi rigtig meget om fradrag fra tilknyttede eksperter og vores brugere. Derfor kan vi, når vi lærer en smule mere om dig, hjælpe dig på vej til at få mest muligt ud af din B-indkomst.

Automatiske fradrag

Vores algoritmer udregner, hvilke fradrag der er mest sandsynlige, at lige netop du kunne have. Det hjælper dig med først og fremmest ikke at overse nogen fradrag, men derudover giver det dig også idéer til, hvad du i fremtiden kan trække fra. Det kan hjælpe dig til at træffe bedre beslutninger, når du foretager arbejdsrelaterede investeringer, og hjælpe dig til at øge din honorarsats. Alt sammen for at du kan få mest muligt ud af din B-indkomst.

1 kommentarer

Findes der et sted hvor man kan se de opdaterede satser for fradrag?

Peter Berthelsen

Peter Berthelsen

09-06-2020

Hos TaxMate har vi altid de senest opdaterede satser direkte i vores system, så du ikke behøver at lede efter dem. Hvis du er interreseret i at finde dem, så er der en liste over taksterne på skat.dk.

TaxMate support

TaxMate

09-06-2020

Kommentarer er slået fra på dette indlæg

Lignende indlæg

Her kan du finde yderligere inspiration.