Sikkerheden hos TaxMate

TaxMate anvender anerkendte sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte sine kunder.

Vores sikkerhedsforpligtelser

Vores sikkerhedsforpligtelser

Hos TaxMate er kundetillid vores første prioritet.

Vi opretholder de højeste standarder for databeskyttelse og sikkerhed, fordi vi ved, at dine data er vigtige for dig. Vi gennemgår regelmæssigt penetrationstest, sikkerhedskontrol og krypterer den data der opbevares på vores servere.

Sikker og pålidelig infrastruktur

TaxMate benytter Digital Ocean til hosting af test- og produktionsmiljøer.
Digital Oceans datacentre overvåges 24/7 ved hjælp af biometrisk scanning og videoovervågning.

Datatilladelser og godkendelse

Datatilladelser og godkendelse

Adgang til kundedata er begrænset til autoriserede medarbejdere, der har brug for det til deres job, og dataadgang logges.

Single Sign-on (SSO)

SSO

Single Sign-on (SSO) giver dig mulighed for at godkende brugere i dine egne systemer uden at kræve, at de indtaster yderligere loginoplysninger. Vores software benytter SSO via SAML 2.0 og Oauth.

Kryptering af data

Datakryptering

Data krypteres under transit ved hjælp af TLS 1.2. Data krypteres i hvile ved hjælp af 256-bit kryptering via native Digital Ocean-funktioner.

Hændelsesrespons kontakt

Hændelsesrespons

Sikkerhedsbrud meddeles inden for 48 timer, og sårbarheder løses indenfor 1 hverdag.

Politik for ansvarlig offentliggørelse

Politik for ansvarlig offentliggørelse

Datasikkerhed er en topprioritet for TaxMate og vi arbejder løbende med dygtige sikkerhedsforskere, for at identificere svagheder i vores teknologi. Hvis du mener, at du har fundet en potentiel sårbarhed i TaxMates service, bedes du give os besked om det; Vi samarbejder med dig om at løse problemet med det samme.


Oplysningspolitik

Hvis du mener, at du har opdaget en potentiel sårbarhed, bedes du give os besked ved at sende en e-mail til os på security@taxmate.dk. Vi anerkender din e-mail indenfor fem hverdage.

Giv os venligst en rimelig tidshorisont til at løse problemet, før informationer videregives til offentligheden og/eller en tredjepart. Vi stræber efter at løse kritiske problemer indenfor 1 hverdag efter henvendelse.

Udelukkelser

Mens vi undersøger sagen, bedes du afstå fra:

  • Denial of Service (DDoS)
  • Spamming
  • Social engineering eller phishing af TaxMate medarbejdere

For flere detaljer eller for generelle forespørgsler til vores sikkerhedsteam, send din forespørgsel til security@taxmate.dk.

Ofte stillede spørgsmål